Blog

Een tweedehands trouwjurk is hip! La Vie Bohème Bridal Boutique

24 maart 2020

Bridal Boutique 

La Vie Bohème Bridal is een unieke tweedehands online Bridal Boutique, voor de moderne Bohemian bruid. La Vie Bohème staat voor unieke designers, kwaliteit, duurzaamheid, storytelling & beleving. 

Onze jurken zijn met zorg uitgekozen en worden voor een aantrekkelijke prijs en professioneel gereinigd aangeboden.

 

Ons concept- duurzaamheid

In deze tijd leven mensen heel bewust en kopen ze ook bewust. Wij geloven dat op het gebied van trouwjurken vrouwen hier ook een bewuste keuze in willen maken. Een trouwjurk kost veel geld en de periode waarin je hem draagt is kort.

Wij denken dat er mogelijkheden liggen voor een onderneming om de trouwjurken een tweede leven te geven. Onze doelgroep zijn vrouwen welke bewust kiezen om minder geld aan een jurk uit te geven, vrouwen welke voor duurzaamheid gaan of misschien een jurk met een romantisch verhaal willen hebben.

Het unieke aan ons concept is dat we ons richten op designers bruidsjurken, welke ook vaak in nieuwkoop redelijk prijzig zijn. Hierdoor heeft onze doelgroep toch een kans een aparte style jurk te kunnen dragen maar voor een aantrekkelijkere prijs. Wie wil dat nou niet!

Bij een jurk 2e hands online kopen, iets wat nu vaak gebeurt, is er geen beleving en mist het moment voor de aanstaande bruid om met familie en vriendinnen een pas sessie te hebben. Dit kunnen wij onze klanten ook bieden. Wij zullen door middel van Pop-up shops en op een intieme locatie, deze mogelijkheid bieden om jurken in een inspirerende omgeving te passen. We geven hiernaast ook advies over haar, make-up en accessoires zodat je alles bij elkaar kan ervaren!

 

La Vie Bohème 

De letterlijke vertaling van La Vie Bohème is “Bohemien leven” De definitie van Bohemien is eenvoudig, maar aan de andere kant ook weer vrij ingewikkeld. Het is een levensstijl!

Je bent een dromer, je wilt de wereld begrijpen en er 100% van genieten en het in je opnemen. Je houdt van mooie materialen, en er op je best uitzien.

Deze levensstijl is ook absoluut van toepassing op Brenda & Esther. Tijdens een gezamenlijke vakantie op het magische eiland Ibiza is het idee van La Vie Bohème ontstaan. Een plek waar inspiratie opleeft, en waar het concept van La Vie Bohème samen kwam.

 

Brenda & Esther

Wij zijn Brenda & Esther! Vriendinnen die elkaars persoonlijkheid perfect aanvullen...

We beschikken beide over een flinke dosis beauty ervaring, zoals schoonheidsspecialiste, kapster, visagist & haarstylist. Met deze ervaring zijn we een gevestigde naam binnen de trouwbranche, een branche die ons enorm aanspreekt en waar wij ons nieuwe concept willen aanbieden!

 

Laat je inspireren op http://www.laviebohemebridal.nl

 

We love to see you,

Brenda & Esther