Portfolio

Bruiloft Alex & Britt

13 augustus 2016

Wat een prachtig stel zijn Alex & Britt! Ik ben al vroeg uit de veren om richting Terheijden te gaan, ik ga Britt vandaag nog mooier maken voor haar bruiloft. Er heerst een relaxte sfeer en we gaan meteen lekker aan de slag. Britt draagt een schitterende kanten jurk dus we hebben samen gekozen voor een opgestoken bruidskapsel zodat haar jurk goed zichtbaar is. We wilden een nonchalante look creëren dus heb ik aan de zijkant een mooie vlecht gemaakt in combinatie met een lage schuine knot. Alex & Britt hebben gekozen om de kleur koraal terug te laten komen in hun kleding, accessoires & styling, daarom de keuze voor een toffe felle en intense koraal kleur op haar lippen. De rest van de make-up hebben we naturel gelaten zodat haar lippen eruit springen. Naast Britt mocht ik ook het haar en make-up van Britt haar zusje en moeder verzorgen. De foto's zijn genomen op de romantische trouwlocatie Domaine D'Heerstaayen in Strijbeek, hier waan je je in Zuid-Frankrijk of Toscane. Alex & Britt overnachten in het luxueuze Hotel Nassau in Breda, een ware beleving op historische katholieke bodem. Hier mocht ik Britt een touch-up geven zodat ze klaar is om te gaan feesten in theater de Avenue in Breda tot in de late uurtjes. Foto's zijn genomen door mijn favoriete fotograaf Chantal van der Giessen- de Kroon van Kroonmoment.

"

Op 13 Augustus 2016 ben ik met mijn geweldige man getrouwd. Bij een bruiloft, een dag die je maar één keer gaat meemaken wil je er natuurlijk op je allerbest uit zien. Ik ken Esther via via en had al veel positieve verhalen over haar gehoord. Zo’n 3 maanden voor de bruiloft hebben we afgesproken voor een proefkapsel en bijpassende visagie. Esther had al heel snel door wat ik graag wilde en heeft de look aangepast aan mijn jurk en persoonlijkheid, waardoor het echt een kloppend geheel werd.
We hebben die dag verschillende kapsels geprobeerd om te kijken wat het beste zou zijn. Heel fijn dat ze zo flexibel en geduldig was om verschillende opties te bekijken.

Op de dag zelf was Esther erg warm, enthousiast en vooral erg relaxed. Dit is zeker belangrijk op een ochtend die vaak toch een beetje hectisch en met zenuwen verloopt. Esther had alles in de hand en heeft zowel mij, mijn moeder en mijn zusje(getuige) voorzien van een prachtige natuurlijke make-up en een kapsel waar ik heel veel leuke reacties op heb gehad. Ik zou haar absoluut aanraden als je er fantastisch uit wilt zien!

"

Britt